Asbestipurku Turusta Helsinkiin

Valtuutetut asbestipurkujen ammattilaiset Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla

Asbesti on erittäin vaarallinen aine silloin, kun puretaan rakenteita, jotka sisältävät asbestia. Silloin asbestikuituja leviää ilmaan, millä voi olla vakavia terveysongelmia. Siksi asbestipurkuja tekevän henkilön on oltava huippuosaaja – tällaisia osaajia yrityksestämme löytyy! Olemme valtuutettuja, asbestipurkuihin erikoistuneita ammattilaisia. Ota meihin yhteyttä, jos kohteessasi tullaan tekemään remonttia. Asbestia esiintyy yleensä ennen vuotta 1994 rakennetuissa kiinteistöissä. Teemme asbestipurkuja Turun ja koko Varsinais-Suomen sekä Helsingin ja koko Uudenmaan alueella.

Kysy lisää!

MISSÄ ASBESTIA ESIINTYY?

Asbestia on käytetty tavallisesti mm. asbestisementtilevyinä katolla ja seinissä, kattiloissa eristysmassana, putkistoissa asbestipahvina, lattialistoissa ja -laatoissa muovin lisäaineena sekä monissa muissa rakenteissa. Asbestikartoituksella voidaan selvittää, missä asbestia esiintyy millaisessakin muodossa.

Varsinais-Suomen Kattomestarit tekee asbestipurut asianmukaisin konein ja suojavarustein. Purettava tila suojataan hyvin ja osastoidaan, purkutyön jälkeen osaston ilma puhdistetaan ja tilan pinnat siivotaan. Asiaan kuuluu myös jälki-ilman mittaus, joka varmistaa, että tilaa voidaan käyttää turvallisesti.

ASBESTIPURKUA ETELÄISEN SUOMEN ALUEELLA

Voit pyytää meidät tekemään asbestikartoituksen, jos epäilet rakennuksessasi olevan asbestia. Teemme asbestipurkuja Turun ja Helsingin sekä laajasti niiden maakuntien alueilla. Tutustu myös muihin palveluihimme kuten kattotöihin sekä julkisivuremontteihin.

Tutustu palveluihimme »