Julkisivuremontti Turusta Helsinkiin

Uusimme, maalaamme ja pesemme julkisivut Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla

Katon ohella julkisivu on talon tärkein ja näkyvin osa, ja se kaipaa säännöllistä kunnossapitoa, jotta talon rakenteet toimivat siten kuin pitääkin. Pesu, maalaus tai suurempi saneeraus on paikallaan silloin, kun talon verhoilu alkaa näyttää kärsineeltä. Joskus asiakas päätyy julkisivuremonttiin, kun kattokin on uusittu – näin talosta muodostuu eheä ja kaunis kokonaisuus. Teemme julkisivuremontteja aina Turusta Helsinkiin, koko Varsinais-Suomesta Uudellemaalle. Pyydä tarjous julkisivuremontista erikseen tai kattoremontin yhteydessä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

JULKISIVUREMONTTI VAI PELKKÄ PESU JA MAALAUS?

Me osaamme arvioida talosi julkisivun kunnon. Tulemme mielellämme katsomaan paikan päälle, tarvitaanko julkisivuremonttia vai riittääkö pelkkä verhoilun pesu ja maalaus.

Julkisivuremonttiimme kuuluu tarvittaessa ulkoseinien lisäeristys paremman energiatalouden takaamiseksi. Verhoilun uusimisen yhteydessä saat meiltä myös mittatarkat tippalistat, ikkunapellit ja muut rakennuspellit omalta verstaaltamme. Talon maalaukseen on tarjolla tuhansia värisävyjä – eikun valitsemaan ja hankkimaan uusi, upea väri talollesi!

JULKISIVUREMONTTI KIIKARISSA?

Muista silloin Varsinais-Suomen Kattomestarit. Meiltä saa aina hyvää palvelua ja laadukasta työjälkeä tavalla, joka on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton. Pyydä tarjous julkisivuremontista, ja muista lukaista myös muista palveluistamme! 

Toimialueemme on Turku ja Helsinki maakuntineen.

Pyydä tarjous!