Kattavat kattotyöt Turusta Helsinkiin

Remontit, huollot, tuotteet ja kuvaukset katoille Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

Milloin katto remonttiin? Entä mikä olisi se paras kate oman kodin kruunuksi? Kuinka usein katto tulisi huoltaa? Me vastaamme näihin kysymyksiin ja työn tarpeeseen, kun kattotyöt tulevat ajankohtaisiksi. Tarjoamme kattotyöt yli 20 vuoden kokemuksella Turun ja Helsingin sekä koko Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.

Lukaise lisää seuraavasta ja pyydä tarjous!

Uuden katon asennus – tiilikatto vai peltikatto?

Katon asennus ei voisi käydä helpommin, kun kattotyöt hoitaa Varsinais-Suomen Kattomestarit, sillä meiltä saa kaiken työhön liittyvän avaimet käteen -tyylillä. Erinomainen vaihtoehto uudeksi katoksi on helppohoitoinen, äänetön ja pitkäikäinen tiilikatto. Se istuu perinteikkäästi suomalaiseen maisemaan pitäen talon rakenteet kuivina vuoden ympäri.

Asennamme kattotiilet aluskatteineen niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Käytämme Monierin ja A-Tiilikatteen kestäviä, Suomen sääolosuhteisiin valmistettuja betonitiiliä. Läpivärjättyjen tiilien värivalikoima on laaja – valitse katolle oma suosikkisi luonnonläheisistä sävyistä.

Peltikatto on sekin kestävä valinta vesikatteeksi. Teemme peltikattoasennukset laadukkaita, tunnettujen valmistajien materiaaleja käyttäen. Ammattitaidolla asennettu peltikatto takaa talolle vedenpitävän suojan vuosikymmeniksi.

ASENNAMME KATTOTURVATUOTTEET JA RAKENNUSPELLITYKSET

Kattotöiden yhteydessä huolehdimme asianmukaisista kattoturvatuotteista, ja viimeistelemme jokaisen työkohteen oman verstaamme katto- ja rakennuspellityksillä. Kattoremontin yhteydessä asiakkaamme ovat halunneet usein kohentaa myös talonsa muun julkisivun, joten olemme valinneet palvelutarjontaamme julkisivuremontit.

Julkisivuremontit »

KATTOHUOLTO TUO LISÄÄ ELINVUOSIA KATOLLE

Jos katto ei ole vielä remontin tarpeessa, on se ainakin säännöllisen huollon tarpeessa.

Kattohuollon merkitystä ei voi kylliksi korostaa, sillä hyvällä ja säännöllisellä huollolla katon käyttöikä tuplaantuu. Varsinais-Suomen Kattomestarit tarkastaa ja huoltaa katot keväisin sekä syksyisin. Huoltoon voidaan sisällyttää monia tehtäviä: katon pesu, maalaus, maalinpoisto, pinnoitus sekä lumen- ja jäänpudotus.

KATTOJEN ILMAKUVAUS APUNA KATTOTÖISSÄ

Kattotyöt saadaan parhaiten suunniteltua ja tehtyä ilmakuvausta apuna käyttäen.

Ilmakuvaus antaa yleiskuvan katosta ennen ja jälkeen kattotöiden, sekä antaa tarkkaa kuvaa katon kohdista, jotka on muuten vaikea tarkastaa. Ilmakuvaus mahdollistaa myös nopean ja kustannustehokkaan tavan tutkia katon kuntoa.

KATTOTYÖT EDESSÄ? ANNA AMMATTILAISEN HOITAA!

Kun kattotyöt jättää kokeneen tekijän käsiin, voi työn onnistumiseen luottaa vuorenvarmasti. Meillä Varsinais-Suomen Kattomestareissa on vuosikymmenien kokemus erilaisista kattoremonteista ja -huolloista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään kartoittamaan kattosi kuntoa.

Toimialueitamme ovat Turku ja Helsinki sekä niiden maakunnat. 

Ota yhteyttä!